0
The Best Of

VREMEPLOV: Klub za koji su čuli samo kladioničari, a onda su postali svetski hit (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.16 u 23:56

Vremeplov nas vraća ne tako davno u 2011. godinu kada su igrači jednog tima svojom proslavom golova postali svetski hit.

Reč je o ekipi Strajnana sa Islanda. Timu osnovanom davne 1960. godine, ali je u prvoj ligi zaigrao tek 2009. godine. Pet godina kasnije osvojio je titulu u svojoj zemlji, zaigrao u kvalfikacijama za Ligu šampiona, ali je uspehe pravio kasnije u Ligi Evrope gde je pobedio Madervel, Leh i bio poražen od Milana.

Ipak, ekipa će ostati upamćena ne po dobrim rezultatima, već proslavi golova u sezoni 2011. Naime, igrači Strajnana su pravili dogovor kako će proslavljati svaki postignuti gol, pa su tako bili plivači, ribe, pecaroši, VC šolje, Rambo i drugi…Podsetite se kako je to izgledalo 2011. godine i nasmejaćete se sigurno. Šteta što je posle smene genracija izgubljena i kreativnost, jer bi Strajnan i danas bio svetski hit.

(Izvor: YouTube/RpL2144’s channel)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter