8
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Zvezdan Terzić na oproštaju od Crvene zvezde

Objavljeno: 07.08.15 u 08:05

– Kad sam ulazio dug je bio 50 miliona, svi su nas tužili, račun je bio u blokadi… Danas je dug smanjen na 40 miliona evra i ne opterećuje svakodnevno poslovanje kluba. Račun nije u blokadi, igraci ne tuže klub, nemamo nijednu presudu kod FIFA. Imamo redovan izvor pihoda od Gasproma i jasan plan da dug smanjimo na ispod 30 miliona. Ova uprava iza sebe ima ozbiljne rezultate u segmentu stabilizacije kluba. Sve sam ovo rekao i na skupštini i dobili smo punu podršku. Predstavnik navijača je tada rekao da je ovo jedna od najboljih uprava. Šta se desilo za ovih 15 dana, zaista ne znam – rekao je Zvezdan Terzić-

0
0

8 Komentara

  1. A zar dug nije smanjen za 10tak miliona najviše zahvaljujući unaprijed uzetim novcem od gasproma? Bar se tako pričalo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Neka sada tzv. navijaci nadju novac i placaju sve u klubu. Zvezdaska javnost mora ustati i oterati sve interesne grupe sa tribina. Ovi je udarac na Zvezdu nakon kojeg plasim se nema oporavka.

    0
    0
    Odgovori
  3. A zato si prodao brdo nase dece budzasto…koliki je tvoj dzep frajeru…Zvezdas sam veliki i nama samo privatizacija pomaze i to odmah a ne za 5god.

    0
    0
    Odgovori
  4. Koji redovan prihod?! Pa već je rečeno u martu da je Gasprom uplatio za tri godine da bi se platila licenca?! Tako da do 2018. nema više uplate. Ko koga ovde farba?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter