0
Ostali sportovi

PRVI TRENERSKI ANGAŽMAN: Ćirić postao selektor Irana

Objavljeno: 22.07.15 u 10:20

Sudbina je tako htela da prvi trenerski angažman vaterpolo legende Aleksandra Ćirića biti selektorska klupa Irana.

– Voleo sam da ostanem u svojoj zemlji. Privlačio me je rad u Radničkom, savezu. Nenad Vasilovski je računao na mene i to je meni sasvim odgovaralo. Na žalost od toga nije bilo ništa – rekao je Ćirić za Žurnal, a onda objasnio kako je tekla priča sa Iranom:

– Kontakti su počeli krajem prošle godine. Pomogao mi je mnogo odbojkaški trener Slobodan Kovač, tu je i menadžer Maksić koji je preuzeo brigu o mojoj budućoj karijeri i zbog toga sam jako zadovoljan.

Pred njim ogroman posao:

– Dobro je što polazim od početka. Iran bi voleo da se plasira na Olimpijske igre 2020, Azija ima kvalitet u Japanu, Kini i Kazahstanu. Ne bojim se rada, pun sam energije. Videćemo šta će da bude. NJima su važne Azijske igre, videćemo i neke sparinge da nađemo. Ne bežim od jakih protivnika. Jedno je kada sparinguješ sa sebi ravnima a drugo kada te pritisnu vaterpolo majstori – zaključio je Ćirić.

Pa, neka je sa srećom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter