1
U pripremi

POJAČANJE: Čićarito stiže u Lacio

Objavljeno: 09.04.15 u 22:31

Meksički napadač Havijer Ernandez (26), koji je trenutno na pozajmici u Real Madridu iz Mančester junajteda, nalazi se na radaru Lacija.

Kako stoje stvari, meksički fudbaler koji se nije mnogo naigrao u Evropi, Havijer Čićarito Ernandez, mogao bi karijeru da nastavi u prestonici Italije.

Međutim, ono što se zna od ranije, konkurencija za angažman Čićarita ovog leta biće žestoka ekipi nebo-plavih.

Naime, i Inter i Milan koji su uveliko u procesu pregovaranja sa agentom Meksinanca, u igru se uključio i rimski klub kome će rezervna opcija, ukoliko plan sa Čičaritom ne uspe, biti centarfor Sautemptona Gracijano Pele.

Filip Đorđević nije se još uvek oporavio od povrede zgloba, dok je ostanak Miroslava Klosea u italijanskoj prestonici pod znakom pitanja, s obzirom na sve jače glasine da će se vratiti u Kajzerslautern, za koji je nastupao od 1999. do 2004. godine.

Za Čičaritov potpis zainteresovani su i Sautempton, Stouk, Vest Hem i Everton, no italijanski mediji pišu da će Meksikanac završiti verovatno na Apeninima.

Ernandez je ove sezone u dresu Madriđana igrao samo pet puta od prvog minuta i postigao je četiri gola.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter