Posle ogromnog uspeha naših atletičara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Pragu, organizovan jeprijem atletičara i atletske delegacije kod ambasadorke Srbije u Češkoj, Vesne Mavrić.

Povezane vesti

Pored Ivane Španović koja je osvojila zlatnu medalju u skoku u dalj i Asmira Kolašinca koji je osvojio srebrnu medalju u bacanju kugle, prijemu su prisustvovali i ostali naši atletičari MIloš Raović, Goran Nava, Amela Terzić, gradonačelnik Begrada Siniša Mali, predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, generalni sekretar Slobodan Branković treneri Goran Obradović i Nikola Tomasović kao i mnogi drugi…

Ambasadorka Srbije zahvalila se atletičarama što su našu zemlju učinili ponosnom i predstavili je na najbolji moguću način. Takođe je poručila da jedva čeka Evropsko prvenstvo koje će se održati u Beogradu 2017.godine.

SASA5365 copy

Foto: ASS

Danas je osim prijema kod ambasadorke Srbije u Pragu, održana još jedna svečana ceremonija, a to je predaja zastave EA.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović preuzeli su zastavu domaćinstva Evroskog dvoranskog prvenstva 2017.godine koje će se održati u glavnom gradu Srbije.

Time je zvanično započeta organizacija prvenstva!

hotsport.rs