0
Atletika
Ivana Španović

FOTO: STARSPORT

BRUTALAN ODGOVOR IVANE ŠPANOVIĆ: Žena isprozivala srpsku atletičarku, pa dobila reakciju koju nije očekivala! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.24 u 12:27

Ivana Španović nije htela da ćuti

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, poznata po svojim impresivnim uspesima i predanom radu, privlači pažnju svetske javnosti kako svojim atletskim dostignućima tako i svojom smirenošću u suočavanju sa izazovima. Nedavno se našla na meti kritika na društvenim mrežama zbog razvoda od Marka Vulete.

Jedna korisnica Instagrama nedavno je iznela svoje mišljenje o Španovićevoj situaciji nakon razvoda, aludirajući na to da je „ostala sama sa svojim medaljama i uspesima„. Međutim, Ivana je na ovo odgovorila sa izuzetnom smirenošću i mudrošću.

Je li ovo Vama zvuči patetično? To je možda Vaše stanje uma. Trenutne okolnosti nas ne definišu kao osobe, uspesi još manje. A o tome kako ko smatra da treba da živi svoj život je samo njegova stvar – napisala je Ivana.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Ivana ŠpaNOv1ć (@ivanaspanovic)

Ovaj odgovor oduševio je mnoge, koji su pružili podršku Španovićevoj i osudili neumesan komentar jedne korisnice.

Gospođo, zašto se ne biste okrenuli svojim ličnim problemima? Verujte da će Ivana prevazići svaki izazov kao i do sada, a Vi se najbolje možete posvetiti svom zdravlju. Verujte mi, biće teško – poručio je jedan od korisnika.

Ivana Španović još jednom je pokazala svoju snagu i odlučnost, ne samo na atletskoj stazi, već i u suočavanju sa životnim preprekama.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter