0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

TRL: Partizan neprijatno iznenadio, Mornar odneo bodove sa Banjice

Objavljeno: 25.02.15 u 21:21

Potpuno neočekivano splitski Mornar je zabeležio pobedu protiv Partizana na Banjici u meču 17. kola Triglav regionalne lige odnosno faze za prvaka – 11:9 (3:4, 4:2, 3:0, 1:3) i tako udalji beogradski klub od mesta koja vode u plej-of.

Solidno je ekipa Vlade Vujasinovića otvorila meč, povela sa 3:1 sredinom prve deonice i tada niko nije mogao da pretpostavi da će doći do velikog preokreta, a on se desio već u drugoj i trećoj četvrtini.

Naime, od vođstva crno-belih 6:5 usledila je serija od čak pet vezanih pogodaka gostiju iz Splita koji su uoči poslednje deonice stekli ogromna četiri gola prednosti (10:6) što je bilo nedostižno za mladu ekipu Partizana do kraja meča.

Efikasniji od ostalih u ekipi Partizana bio je Nikola Jakšić koji je postigao tri gola, a ostale pogotke dali su Mandić, Subotić, Repanović, Tanasković, Stojanović i Asanović.

Partizan sada ima isto bodova koliko i Crvena zvezda, nakon što su crveno-beli danas slavili trijumf u Kragujevcu, odnosno dva beogradska kluba su na začelju tabele, ali im četvrto mesto i dalje nije toliko udaljeno pošto zagrebačka Mladost ima samo tri poena više, a do kraja je ostalo još dosta da se igra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter