0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

LIGA ŠAMPIONA: Partizan ispustio prednost u Nemačkoj

Objavljeno: 11.02.15 u 20:54

Partizan je doživeo četvrti poraz u 5. kolu grupe B lige šampiona pošto je izgubio od Špandaua sa 8:6 (1:2, 3:1, 2:2, 2:1), što je uejdno bila prva pobeda nemačkog kluba u ovosezonskom izdanju elitnog takmičenja.

Početak nije nagoveštavao da će se Nemci radovati. Naš tim je poveo 2:0 preko Subotića i Vica. Početkom druge četvrtine je Stojanović povisio na 3:1. Tada su Nemci zaigrali znatno bolje, pre svega centar Mateo Cuk koji je postigao četiri gola. Špandau je na poluvreme otišao sa prednošću 4:3.

Posle velikog odmora Beogradjani su krenulo agresivnije, Tanasković i Stojanović su preokrenuli rezultat (4:5). Bilo je to tačno pet minuta pre kraja trećeg dela. Od tada pa do predposlednjeg minuta utakmice crno-beli nisu uspeli da pogode gol rivala. Sa druge strane četiri pogotka domaćina, od toga tri Cuka za ubedljivo vodjstvo 8:5. Mandić je 76 sekundi pre kraja postigao gol za konačan rezultat.

U ovoj grupi Primorje je pobedilo Jug 10:5 dok je Solnok bio boji od Galatasaraja 15:11.

Primorje, Solnok i Jug imaju po 12 bodova, a Partizan, Galatasaraj i Špandau po 3.

Špandau – Partizan 8:6 (1:2, 3:1, 2:2, 2:1)

Sudije Korizzna (Poljska), Severo (Italija). Isključenja Špandau 11,Partizan 7.

Špandau: Baksa, Famera 2, Šlansted, Cuk 4, Prus, Jangling, Marković, Mers 1, Štam, Ojler 1, Restović, Done, Hene. Trener: Kovačević.

Partizan: Soro, Gilen,Mandić 1, Vico 1, Subotić 1,Repanović, Gogov, Jakšić, Manojlović, Tanasković, Stojanović 2, Radojević, Rističević. Trener: Vujasinović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter