Odbojkašice Partizana Vizure završile su takmičenje u E grupi Deniz bank Lige šampiona 2015. na četvrtom mestu sa dva osvojena boda u društvu evropskih velikana – Vakifbank Istanbula, Kana i Nordmekanike Pjaćence.

Povezane vesti

Turski Vakifbank Istanbul, za koji igra Milena Rašić, večeras je, u dvorani „Šumice“ u Beogradu, u utakmici poslednjeg, 6. kola, pobedio Partizan Vizuru sa 3:0, po setovima 25:13, 25:11 i 25:11, posle 59 minuta igre.

Plasman u nastavak takmičenja u Deniz bank Ligi šampiona 2015. izborili su Hemik Police (Maja Ognjenović, Ana Bjelica, Stefana Veljković, Sanja Malagurski), Dinamo Kazanj i Agel Prostejov iz A grupe, Fenerbahče Istanbul i Azeriol Baku (Jelena Nikolić, Jovana Brakočević) iz B grupe, Dinamo Moskva, Busto Arsicio i Drezdner iz C grupe, Ezačibaši Istanbul i Volero Cirih (Nađa Ninković, Silvija Popović, Ana Antonijević, Dragutin Baltić) iz D grupe, i Vakifbank Istanbul (Milena Rašić), Kan (Sanja Bursać) i Nordmekanika Pjaćenca iz E grupe.

Plasman u „čelendž rundu“ Kupa CEV 2015. izborili su Omička Omsk (Zoran Terzić, Željko Bulatović, Danijel Mišić), Nant, Rabita Baku (Nataša Krsmanović, Dejan Brđović) i Stinca Bakau ili Impel Vroclav.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.