Srpski atletičar i naš najbrži preponaš Milan Ristić prošle godine je diplomirao na fakultetu u Americi i sad je spreman da se još više posveti atletici.

Povezane vesti

– Pripreme sam radio dok je Mihail Dudaš bio u Kaliforniji i to je prošlo odlično. Ove nedelje se selim na Floridu gde su vremenski uslovi odlični za trening i gde cu početi saradnju sa Bruksom Džonsonom. Tamo ću trenirati sa Dejvidom Oliverom, Džejsonom Ričardsonom i Dvajtom Tomasom što će biti odlična grupa za trening. Ovi momci trce od 12.89 – 13.15 sekundi na 110 metara prepone, tako da će biti zanimljivo raditi sa njima i sa novim trenerom, kaže Ristić.

Reprezentativac Srbije na 110m prepone odlučio je da ove godine neće trčati sezonu u dvorani, jer trenutno radi na prelazu sa 8 na 7 koraka do prve prepone, a to zahteva vreme i rad.

– Ove godine rezultat na koji ciljamo je između 13.30-13.50 sekundi, rezultat nije neostvariv sto je pokazalo veme koje sam trčao prošle sezone u hali.

Ristićeva sezona napolju 2014. godine bila je dosta nestabilna zbog povreda koje su ga pratile. Ove godine se posvećuje letnjoj sezoni i s obzirom da počinje rad sa novim trenerom, nada se ostvarenom cilju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.