0
The Best Of

NAJSEKSIPILNIJA NOVINARKA IMA JEDNU ŽELJU: Želim ‘1 na 1’ sa Divcem!

Objavljeno: 25.01.15 u 16:29

Drugu godinu uzastopno Hrvatica Fani Stipković, koja živi i radi u Madridu, proglašena za najseksipilniju novinarku. Intervjuisala je mnoge poznate i slavne sportiste, među njima i Kristijana Ronalda i Novaka Đokovića, ali ima i jednu neostvarenu želju…

Lepa Fani bi volela da uradi intervju sa Vladom Divcem.

– Htela bih da pričam sa njim o nikad ispričanim momentima koje je proživeo sa Draženom Petrovićem – rekla je za ‘Blic’ Stipkovićeva.

Fani smatra da nema konkurenciju i uopšte se ne bavi time, a na pitanje da izdvoji neku od novinarki iz Srbije, rekla je:

– Ako već moram da izdvojim neku iz Srbije, onda će to biti „srpska snajka“ Nikolina Pišek. Po pitanju najlepše žene iz Srbije, to bi mogla da bude Ana Ivanović, potom pevačica Emina Jahović, koja ima nešto jako profinjeno i specifično u svojoj lepoti. Zatim, negde sam videla fotografije manekenke Jovane Švonje i devojke Viktora Troickog Sofije Milošević, i obe su vrlo lepe.

Fani
Foto: Facebook

A evo kako je seksi novinarka doživela Kristijana Ronalda:

– Pristojan dečko, koji je jako vredan i obožava to što je najbolji, a ja to poštujem, jer sam mu slična. Mislim da drugi mnogo više stvaraju famu oko njega samog nego on. Uspešan je, zgodan i ne stidi se da prizna to – istakla je Fani Stipković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter