7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOKANTNO: Kapiten Zvezde tukao redara Partizana, preti mu zatvor!?

Objavljeno: 20.10.14 u 10:29

Kapiten fudbalskog tima Crvena zvezda, Nikola Mijailović, nakon završetka 147. večitog derbija napao je redara Partizana koga je, kako stoje stvari, šutnuo prilikom izlaska sa terena.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema informacijama do kojih je došao poratal Telegraf, kapiten crveno-belih mogao bi ne samo da zaradi krivičnu prijavu, već ukoliko se dokaže njegova krivica – mogao bi da završi i – iza rešetaka!

Navodno, do incidenta je došlo nakon poslednjeg zvuka pištaljke arbitra na večitom derbiju. Na putu ka tunelu, Mijailović je ušao u verbalni okršaj sa jednim redarom, a kada mu je pala „roletna“, kako tvrde očevici, kapiten Zvezde je šutnuo redara.

Do ovih incidenata, koji još nisu potvrđeni, došlo je zbog toga što je taj redar navodno vređao golamana crveno-belih, Predraga Rajkovića. Kapiten je „uleteo“ kako bi zaštitio saigrača:

– Ja ne razumem zbog čega me je taj čovek vređao. Sramota me je da izgovorim sve one uvrede koje mi je kazao. Taj čovek je plaćen da radi svoj posao i da štiti igrače, a ne da ih napada. Nije istina da sam ga uradio, jer da jesam – polomio bih mu sve živo – grmeo je Mijailović u izjavi za list Informer.

Zvezdin defanzivac je dodao i da je o svemu ovome razgovarao i sa policijom. Ukoliko se, ipak, ispostavi da je on krv, zaprećena kazna za kršenje Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim terenima, jasno kaže da bi kapiten Zvezde mogao da završi iza rešetaka i do 12 meseci.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. koji redari redar može da bude tko hoće čak i pojedini navijači a i vođe navijača budu redari gde to ima na jugu ili severu kad neko da gol redar se veseli to samo u srbiji ima a i da je ovo istina gde igrač sme da napada nekoga

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter