1
Domaći fudbal

DRAMA: Kadetu OFK Beograda spasili život

Objavljeno: 06.10.14 u 09:05

Pred meč kadetskih timova OFK Beograda i Partizana odigrala se prava drama u kojoj je život spašen talentovanom fudbaleru Aleksandru Martinoviću.

OFK-Beograd-Grb

Naime, ovaj mladić je trebalo da istrči na teren i pomogne „romantičarima“ da savladaju crno-bele, ali umesto na terenu završio je u Urgentnom centru. Martinović je u svlačionici otvarao konzervu energetskog pića, posekao se, a kada je video sopstvenu krv i onesvestio se. Tom prilikom jezik mu je upao u dušnnik i počeo je da se guši. Na svu sreću, brzom reakcijom fizotarapeuta OFK Beograda i Partizana mladiću je spašne život i on je odmah prebačen kolima hitne pomoći u Urgentni centar.

– Ceo događaj nas je duboko potresao, ali zahvaljujući pravovremenoj reakciji našeg fizioterapeuta i lekara Partizana posledica nema. Martinović je detaljno pregledan u Urgentnom centru i sada se, hvala Bogu, oseća dobro – istakao je direktor Omladinske škole OFK Beograda Branko Vukašinović za Žurnal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

1 Komentara

  1. Iskocila creva, jbg, razumem decaka u potpunosti.. Ccc, kao da je video ne znam sta a ne sopstvenu krv… I mnogo je bistar ako pije energetsko pice pre utakmice…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter