0
TimeOut

FOTO: STARSPORT

Šta je to ostavilo Bogdana bez komentara? (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 01.08.14 u 17:00

„Koliko vremena je potrebno da se postane najveći heroj najvernijih navijača?“ Ako ste Bogdan Bogdanović, onda je to otprilike izgledalo ovako…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U septembru 2010. je potpisao višegodišnji ugovor sa Partizanom. Tokom prve dve sezone sa crno-belima, kod trenera Vlade Jovanovića, Bogdanović je retko dobijao priliku. U leto 2012. posle povratka Duška Vujoševića na mesto trenera crno-belih, Bogdanović je počeo da dobija minutažu i da postaje važan deo tima.

Tokom sezone 2013/14. nametnuo se kao lider tima. U aprilu 2014. je zajedno sa saigračem Žofrejem Lovernjom uvršten u najbolju petorku Jadranske lige za sezonu 2013/14. Takođe je proglašen za Evroliginu zvezdu u usponu za minulu sezonu. U junu je osvojio još jedno prvenstvo Srbije. Bogdan je briljirao u finalnoj seriji sa Crvenom zvezdom, postižući prosečno 30,7 poena na četiri utakmice finala. Za sjajne partije dobio je nagradu za MVP-ja i najboljeg strelca finalne serije.

Feniks Sansi su ga odabrali kao 27. pika na ovogodišnjem NBA draftu, kasnije je potpisao ugovor sa Fenerbahčeom

Sa Partizanom je osvojio četiri prvenstva Srbije (2011, 2012, 2013, 2014.), dve Jadranske lige (2011, 2013.) i dva Kupa radivoja Koraća (2011, 2012.). Osvojio je i srce Grobara.

A šta njega ostavlja bez komentara?

Bogdan

Ovo nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a posebno ne Bogdana…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter