0
Evroliga

Bogdanović potpisao za Fenerbahče! (FOTO)

Objavljeno: 11.07.14 u 18:22

Dileme više nema, Bogdan Bogdanović je od danas i zvanično član Fenerbahčea! Vrednost transfera je gotovo pet miliona evra, od kojih će 1,3 biti uplaćeno Partizanu, kao obeštećenje. 

Fener 1

Iako na sajtu kluba nije precizirano, doskorašnji košarkaš Partizana je potpisao ugovor na četiri godine, ali ima mogućnost da posle druge i treće ode u NBA ligu. Potsetimo, njega su na ovogodišnjem NBA draftu izabrali kao 27. pika Finiks Sansi, ali su mu preporučili da ostane još neko vreme u Evropi.

Evroligina zvezda u usponu za za prošlu sezonu će u prvoj godini zaraditi 700.000 evra, a ta cifra će rasti do konačnog miliona, u četvrtoj godini ugovora, ukoliko se posle druge ili treće ne preseli u NBA.

Fener

Bogdanović nastavlja saradnju sa vrhunskim trenerima. Najpre je u Partizanu sarađivao sa Duškom Vujoševićem, koji je po povratku iz CSKA pružio šansu i dao veću minutažu, Dušan Ivković mu je prošle godine pružio priliku da igra za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu, asada će raditi sa Željkom Obradovićem, najtrofejnijim trenerom u Evroligi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter