0
Ostali sportovi

NHL: Detroit po 23. put uzastopno u plej ofu (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.14 u 09:06

Pet Utakmica odigrano je sinoć u NHL šampionatu, a nazanimljivije bilo je u Pitsburgu gde su Pungvinsi nakon penala pobedili Detroit Red Vingse sa 4:3.

483664653_slide

Ipak, nerešen ishod nakon regularnog dela utakmice do koga su stigli zahvaljujući golu Rajlija Šejena na nešto više od minut pre kraja utakmice, omogućio je Vingsima da stignu do najvažnije boda u sezoni, onog koji su obezbedili sebi mesto u plej ofu.

Tako su Red Vingsi nastavili jedan od najersepktabilnijih nizova jer će se po 23. pu uzastopno naći u borbni sa osvajanje Stenli kupa.

Pobedu kojom su obezbedili plej of ostavrili su Kolumbus Blu Džekitsi. Oni su bili bolji od Dalas Starsa  sa 3:1, a strelci za Džekitse bili su Nejtan Horton, Artem Anisimov i Mark Letestu. Počasni pogodak za Dalas postigao je Trevor Dejli.

Na istoku su se u plej of plasirali, Boston, Pitsburg, Montreal, Tampa Bej, Njujork Rednžers, Filadelfija, Kolumbus i Detroit, dok je u zapadnoj konferenciji još jedno mesto ostalo slobodno i na njemu se trenutno nalazi Dalas, dok su se u doigravanje već plasirali Anahajm, Sent Luis, Kolorado, Čikago, San Hoze, Los Anđeles i Minesota.

Rezultati:
Čikago – Montreal 3:2
Pitsburg – Detroit 4:3 penali
Dalas – Kloumbus 3:1
Kalgari – Los Anđeles 4:3 penali
Anahajm – San Hoze 5:2

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter