0
Ostali sportovi

NHL: Anahejm deklasirao Vankuver, Montreal slavio na Floridi (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.14 u 09:45

Devet mečeva je odigrano prethodne noći u NHL šampionatu.

Vankuver Anahejm

Anahejm je kao gost deklasirao ekipu Vankuvera rezultatom 5:1 i tako se izborio za prvo mesto u Pacifik Diviziji. Domaći nisu imali šansi protiv raspucalih gostiju.

Los Anđeles Kingsi su na domaćem terenu rano poveli sa 3:0 protiv Vinipeg Džetsa, koji se probudio tek u trećem periodu i postigao 2 gola ali nedovoljno da izbegne poraz. Domaći su postigli još jedan pogodak za konačnih 4:2.

Finiks je protiv Minesote vodio sve do poslednjeg perioda, ali su gosti sa tri ekspresna pogotka u poslednjoj deonici stigli do zaslužene pobede 3:1.

Sent Luis je razočarao svoje navijače pošto je na domaćem ledu poražen od Dalasa rezultaton 4:2.

Istim rezultatom je i Detroit kao gost savladao ekipu Toronta. Ključna je bila treća deonica koju su gosti dobili sa 3:1.

Njujork Islandersi su sa 2:1 savladali Nju Džersi, zahvaljujući golu u drugom produžetku. Nakon regularnog toka igre bilo je 1:1.

Montreal je sa 4:1 prosto protutnjao kroz Floridu, zahvaljujući ranom vođstvu od 2:0 već u prvoj deonici.

Kolumbus je sa 3:2 bio bolji od domaće Karoline, a pobedonosni gol je postignut u produžetku, pošto je regularni tok susreta završen rezultatom 2:2.

Do trijumfa u produžetku stigao je i Tampa Baj protiv Bafala, koji je u regularno delu meča u dva navrata vodio. Završilo se rezultatom 4:3 za goste.

Rezultati:

Bafalo – Tampa Baj 3:4
Karolina – Kolumbus 2:3
Florida – Montreal 1:4
Njujork Islanders – Nju Džersi 2:1
Toronto – Detroit 2:4
Sent Luis – Dalas 2:4
Finiks – Minesota 1:3
Los Anđeles Kingsi – Vinipeg Džets 4:2
Vankuver – Anahejm 1:5

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter