FOTO: RSS

FOTO: RSS

U cilju promocije Svetskog prvenstva u rukometu 2013, koje se u decembru organizuje u Srbiji, naše reprezentativke prikazale su se u drugačijem svetlu u okviru nesvakidašnjeg predstavljanja u TC Delta Sitiju Rukometašice su ovog puta trenerke i patike zamenile visokim potpeticama i svečanim haljinama, i svojim ekstravagantnim izgledom sve prisutne su ostavile bez daha. Za kompletan utisak, specijalnu frizuru i šminku, pobrinuo se prijatelj ovog druženja, zastupnik svetski poznatih marki – Sportina.

„Nemate priliku da nas često vidite u ovakvom izdanju, pogotovo sad kada se spremamo za takmičenje koje je pred nama. Očekujemo da napravimo dobar rezultat i pozivamo celu Srbiju i navijače da nas podrže u toj nameri“ – rekla je Andrea Lekić, kapiten reprezentacije Srbije.


„Zahvaljujem se u ime celog tima što ste se okupili u ovako velikom broju. Nadam se da ćemo imati isto ovako veliku podršku i tokom takmičenja“ – rekla je Sanja Damnjanović, levi bek naše reprezentacije.

„Iako smo pred i za vreme velikih takmičenja stalno zajedno, nisam ih prepoznao danas. Devojke divno izgledaju, kao i što igraju rukomet. Pred nama je veliko takmičenje i pozivam još jednom naše navijače da dođu i navijaju za nas, jer sam siguran da još i uz njihovu pomoć možemo mnogo da uradimo“ – uveren je selektor reprezentacije Saša Bošković.

„Bilo nam je zadovoljstvo da sarađujemo sa našim reprezentativkama, i da ih bar na trenutak odvojimo od patika i sportske opreme. Želeli smo da ih prikažemo u jednom potpuno novom i nesvakidašnjem izdanju, i da ovom prilikom umesto na teren izađu na modnu pistu. Verujem da su uživale u tome, kao i svi prisutni” – rekla je Ksenija Bunjac, marketing menadžer kompanije Sportine group, u okviru koje posluje i radnja Sportina.

Podršku rukometašicama pružili su kolege i koleginice iz sveta rukometa, Ceca Kitić, Stana Vuković, Tanja Medved i javnog života, Bane Tomašević, Milan Vasić, Marija Kilibarda, Luka Tešanović, Dušan Borković i mnogi drugi.

Svetsko prvenstvo u rukometu za žene, u organizaciji Rukometnog saveza Srbije (RSS), Međunarodne rukometne federacije (IHF) i Ministarstva omladine i sporta RS, održaće se od 6. do 22. decembra 2013. godine, u četiri srpska grada, Zrenjaninu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu.

Programom Svetskog prvenstva predviđeno je da u Srbiji igra 24 reprezentacije, a da se utakmice razigravanja od 13. do 24.mesta , osmina finala i četvrtfinala, održe u Novom Sadu i Beogradu, dok će polufinalne i finalna utakamica biti održane u Beogradu.

Naše devojke će preliminarne utakmice u Grupi B igrati u niškoj hali Čair, a karte za ove utakmice su gotovo rasprodate. Svi zainteresovani karte mogu kupiti preko zvaničnog sajta Svetskog prvenstva www.serbia2013.com, pozivom kol centra 0900 11 00 11 i putem prodajne mreže Eventima u Srbiji, kao i širom sveta.

U Srbiji, ljubitelji rukometa mogu doći do svojih ulaznica na više od 200 prodajnih mesta, a beogradska publika karte može da kupi u TC Ušće, Domu Omladine, Bilet Servisu, blagajni Beogradske Arene, Domu Sindikata.

Eventim ima široku prodajnu mrežu u Evropi, pa tako fanovi mogu da kupe ulaznice na prodajnim mestima u Nemačkoj, Holandiji, Českoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, a ljubitelje rukometa van granica Evrope ulaznice mogu da kupe i putem putem dostave na kućnu adresu.

Takođe, svi kartičari Sportina Grupe moći će da u periodu od 18. novembra do 1. decembra 2013. godine, kupe karte za Prvenstvo sa popustom od 10 odsto. Dovoljno je samo da na nekom od prodajnih mesta u Beogradu ili Novom Sadu pokažu svoju Sportina klub karticu.

hotsport.rs/rss.org.rs