0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

SRPKINJE REKLE ZBOGOM SVETSKOM PRVENSTVU: Naše rukometašice porazom od Japana završile učešće na velikom takmičenju!

Objavljeno: 11.12.23 u 18:16

Osim pobede nad Čileom sve ostalo su bili porazi

U 3. kolu druge faze Svetskog prvenstva za dame u Danskoj, rukometašice Srbije su doživele poraz od Japana rezultatom 22:20, što ih dovodi do kraja takmičenja kao poslednjeplasirane u grupi bez jednog jedinog trijumfa.

Uzbudljiva borba pratila je tok celog meča, sa rukometašicama Srbije koje su se borile iz međa da uhvate priključak sa japanskim timom. Iako su u drugom poluvremenu često zaostajale sa dva do tri gola razlike, uspevale su da priđu na gol minusa, ali na kraju nisu uspele da dođu do poravnanja.

Najefikasnija u timu Srbije bila je Vukajlović sa impresivnih šest golova, dok su se sa po pet pogodaka istakle Laništanin i Veličković. Na drugoj strani, Nakajama je postigla šest golova, a Hatori četiri.

I pored hrabre borbe, rukometašice Srbije neće nastaviti dalje u takmičenju, a rezultati će ih pozicionirati kao poslednje u grupi druge faze. Ovaj ishod će poslužiti kao podstrek za buduće izazove i priliku za tim da analizira i izvuče pouke iz nastupa na Svetskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter