0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Hvala domaćinu na lepom dočeku!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.24 u 20:53

Nastavljaju u sjajnom ritmu.

Fudbaleri Crvene zvezde su okviru četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije savladali Mladost u Lučanima rezultatom 0:1, a utiske posle trijumfa izneo je šef stručnog štaba Crvene zvezde – Vladan Milojević.

Zasluženo smo pobedili, i mislim da je bila dobra utakmica danas, uprkos tome što ni mi, a ni Lučani nismo imali poseban takmičarski motiv. Pokušavali smo da držimo kontinuitet i da kontrolišemo igru. Videli ste iz par situacija kako su domaći odgovorili, imaju možda i najbolju kontru u Superligi. Imali smo šanse, iskoristili jednu, tako da čestitam igračima, navijačima i svim ljudima koji su došli da nas gledaju. Već u nedelju nas očekuje nova utakmica – počeo je Milojević.


Startovala su čak petorica „bonus“ fudbalera za Zvezdu na današnjem meču, a Milojević je zadovoljan njihovim partijama.

– Veliko iskustvo je to za njih i zadovoljan sam kako su odigrali. Napreduju baš onako kako to očekujem od njih. Na njima je da ćute, rade i uče od starijih igrača.

Domaći su napravili špalir izabranicima Vladana Milojevića i tako čestitali sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

– Hvala domaćinu na lepom dočeku. Bio je dobar teren, a ambijent još bolji. Samo tako da nastave. Uz iskusne fudbalere, imaju i sjajne mlade igrače – podvukao je Milojević.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter