0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Prlainović: Učinićemo sve da eliminišemo Pro Reko

Objavljeno: 28.10.13 u 11:58
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Crvene zvezde nakon ubedljivog poraza od Pro Reka u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona nisu krili razočarenje, ali kapiten Andrija Prlainović tvrdi da se neće predati odnosno da će uz pomoć navijača pokušati da nadoknade zaostatak od četiri gola (9:5).

„Dobro smo se držali u prve dve četvrtine. Utakmica je u tim trenucima bila otvorena, možda smo mogli i da vodimo na poluvremenu. Ali, ne pomišljamo na predaju, borićemo se do kraja“ – optimista je Andrija Prlainović.

Razlog za ovakav rezultat u predgrađu Đenove jedan od najboljih srpskih vaterpolista pronašao je u neuigranosti tima.

„Pali smo u nastavku, jer nam nedostaju ovakve utakmice. Nije nam išao, kao ni njima, igrač više, ali to je i normalno za ovaj deo sezone. Nezgodno je samo to što se ovako bitni mečevi igraju na startu, kada ekipe i ne mogu da pokažu svoje pravo lice. Primili smo i par lakih golova. Osetili smo ih u bazenu i učinićemo sve da ih eliminišemo“ – jasan je Prlainović u izjavi za Novosti.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter