0
Odbojka

Zvezda i Ribnica protiv finskih timova u Kupu Izazivača

Objavljeno: 18.10.13 u 17:26

kup-izazivaca-2014

U Kupu Izazivača 2014, Srbiju će predstavljati Ribnica iz Kraljeva i Crvena zvezda.

Odbojkaši Crvene zvezde će u 2. kolu Kupa Izazivača igrati protiv Hurikani Loimae iz Finske, za koji igra Vladimir Čedić. Prva utakmica će se odigrati u utorak, 5. novembra od 20.00 časova u dvorani Šumice u Beogradu, dok će datum revanš utakmice u Loimai naknadno biti saopšten.

Odbojkaši Ribnice iz Kraljeva će u 2. kolu Kupa Izazivača igrati protiv VaLePa Sastamale iz Finske. Prva utakmica će se odigrati u sredu, 6. novembra od 19.00 u dvorani “Vlade Divac” u Vrnjačkoj banji, dok će datum revanš utakmice u Sastamaleu naknadno biti saopšten.

Pored dva kluba našu zemlju će u ovom takmičenju predstavljati čak osam sudija i to: Stanislava Simić, Svetlana Zotović, Nenad Davidović, Mirko Janković, Predrag Balandžić, Vladimir Cvetković, Dejan Rogić i Aleksandar Petrović, i sedam delegata: Sonja Moro, Goran Ćato, Dragan Grbić, Miodrag Mitić, Darko Đuričković, Čedomir Nedeljković i Goran Jovanović.

hotsport.rs/ossrb.org

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter