0
Evropske lige

Sautempton šokirao Smaford Bridž

Objavljeno: 16.01.13 u 22:46

čels saut

Veliko iznenađenje priredio je Sautempton u odloženom meču 17. kola Premijer lige, pošto su odigrali 2:2 sa Čelsijem na Stamford Bridžu. Plavci imaju za čim da žale, a Rafa Benitez će na mnogim stvarima morati da radi sa svojim timom.
Čelsi je odlično odigrao prvo poluvreme i došao do 2:0. Poveli su pogotkom Dembe Ba, koji se najbolje snašao posle centaršuta Aspilikuete sa desne strane i duela Oskara sa golmanom Sautemptona. Na 2:0 Čelsi je povisio u 45 minutu, a posle dva blokirana udarca lopta je na ivici kaznenog prostora došla do Azara koji je odličnim udarcem šalje u mrežu. Ipak, ova prednost nije bila dovoljna za miran nastavak. Sjajni Lambert je glavom smanjio prednost plavaca u 58. minutu nakon centaršuta Klajna, a u 75. minutu Pančion je utišao Stamford Bridž volej udarcem za 2:2.
Napadao je Čelsi do samog kraja, uveo je Benitez i Toresa umesto Lamparda, a Španac je propustio odličnu priliku u 86. minutu da donese pobedu svom timu. U 90. minutu je Kejhil pao u kaznenom prostoru, ali sudiju Olivera nije ni zainteresovao, a kamoli naveo da svira penal. Ivanović je meč gledao sa klupe, baš kao i Džon Teri.
Čelsi ostaje treći na tabeli sa 42 boda, a Sautempton je došao do 22. boda i ostaju na 15. mestu. Za vikend Čelsi dočekuje Arsenal, a Sautempton ekipu Evertona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter