0
TimeOut

Bekam gotivi Džordana

Objavljeno: 30.11.12 u 22:11

Jedan od najpopularnijih engleskih fudbalera Dejvid Bekam lagano pokauje kofere i sprema se za povratak iz Sjedinjenih Američkih Država. Koja će mu destinacija biti na „starom kontinentu“ još uvek nije poznato.

Bekam je međutim već počeo da sumira utiske svog višegodišnjeg boravka u Americi, pa se tako rado prisetio dogodovština sa najboljim košarkašem svih vremena Majklom Džordanom.

„Baš sam se skoro čuo sa njim. Upoznali smo se na nekoj zabavi, pa smo razmeni brojeve telefona. Zvao sam ga kad sam bio u Vašingtonu, jer sam hteo da ga pitam da mi preporuči neki resotran“ rekao je Bekam.

Kada su ovu priču čuli Bekamovi prijatelji, ostali su zgranuti.

„Ma daj! Uvek zoveš menaždera restorana da saznaš nešto o hrani, a sad si zvao Majkla Džordana!?“ rako je Bekamu prijatelj.

Bekam je takođe otkrio i da je oduvek bio veliki obožavalac Džordana i da je zbog njega kada je došao u Real uzeo broj 23 (broj 7 koji je nosio u Junajtedu u kraljevskom klubu nosio je Raul).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter