1
Evrokupovi

Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Season 2021/2022-FK Partizan v KAA Gent Beograd, 26.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NEMA VIŠE KALKULISANJA: Partizan bez Stanojevića u Belgiji mora da uzme tri boda! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.21 u 22:56

Gent je uspeo u Beogradu da savlada Partizan rezultatom 0:1. 

Od početka utakmice Partizan je prepusio loptu Gentu koji je stvarao šanse, dok su crno-beli vrebali svoje šanse iz kontri, kojih nije bilo puno, a i kad ih je bilo nisu završavane na pravi način. Prvo poluvreme proteklo je bez premiše uzbuđenja, rezultatom 0:0.

Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Season 2021/2022-FK Partizan v KAA Gent
Beograd, 26.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Ista slika viđena je u nastavku igre, samo što su Belgijanci uspeli da dođu do prednosti i znali su da je čuvaju sve do kraja. Kako se utakmica bližila poslednjem zvižduku tako je Partizan stvarao sve više šansi. Najviše se ističe šut Vujačića koji je pogodio prečku i lopta je završila izvan terena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Neočekivan poraz Partizana kod kuće i sada imaju samo jedan cilj – moraju da pobede preostale tri utakmice. Najbitnije je pobediti Gent u Istočnoj Flandriji sa razlikom od dva ili više golova. Crno-beli se sada okeću domaćem šampionatu gde ih čeka duel protiv TSC u Bačkoj Topoli.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Dodatni problem sebi i svom timu napravio je Aleksandar Stanojević koji je zbog prigovora sudiji na kraju utakmice dobio crveni karton, te stoga neće moći da vodi tim uz aut liniju za dve nedelje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter