4
Košarka

FOTO: STARSPORT

DRASTIČNE KAZNE ZA PARTIZAN: Sezona završena za Grobare, Vujošević ponovo mora da plati!

Objavljeno: 16.06.15 u 12:23

KK Partizan i trener Duško Vujošević biće kažnjeni zbog izgreda na drugom meču finalne serije KLS. 

Partizan je kažnjen jednom utakmicom pred praznim tribinama i novčanom sankcijom u visini od 200.000 dinara zbog divljanja navijača. To znači da će u slučaju pobede u četvrtak, Partizan dočekati Zvezdu u eventualnom četvrtom meču bez prisustva publike.

– Ekipa KK Partizan NIS se kažnjava igranjem jedne utakmice bez publike i novčnaom kaznom u iznosu od 200.000 dinara zbog nesportskog ponašanja navijača, bacanja na teren u više navrata mekih i čvrstih predmeta (drugi ponovljen slučaj), a naročito zbog bacanja dva sedišta sa tribine na klubu za rezervne igrače KK Crvena zvezde Telekom kojom prilikom je povređen Stefan Jović navodi se u saopštenju KLS.

Takođe, kaznu će morati da plati i Partizanov trener Duško Vujošević zbog dosuđene tehničke greške i s obzirom da mu je to treći ponovljen slučaj, moraće u kasu taikmičenja da uplati 48.000 dinara. 

Podsetite se zbog čega je večerašnji duel obeležio Miša Tumbas, potom i zbog čega je parket napustio Dragan Milosavljević, dok je potez večeri izveo Markus Vilijams. 

Ovaj meč obeležio je i incident u kom je povređen Stefan Jović, pogled Duška Vujoševića na kraju utakmice i novi sukobi u tunelu

0
0

4 Komentara

  1. Pravi mi se tu da je tesko povredjen, boli ga glava, ima potres mozga a sinoc, tj vec jutros u „Mikseru“ pije i dere se kao konj. Rekli mu njegovi da se malo prenemaze i da kuka kako bi kaznli Partizan.
    Koja smejurija od ovog kluba bez imena i adrese i grba.
    Uzmite sto vise mozete da ponesete titula, ovo vam je sad i NIKAD VISE. Znata kako ide ona zivotna, KAKO GOD OKRENETE, VI CETE GA PRIMITI!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo se prisetite fudbalskog derbija .. Koliko beše stolica po glavi žandarma ! Kazna , ista !!!!???? Posle Dule lupeta i priča gluposti .
    Pametnim dosta…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako se zove to kad te amateri zlostavljaju 13 godina? Nemoj mnogo da se lozis,tako si se i za vaterpolo radovao pa ti je klub pred gasenjem cini mi se 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter