0
AdmiralBet ABA Liga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

OVAKO NEŠTO SE NE PAMTI: Ponitka „skinuo šorts“ Bolomboju, nastala prava konfuzija na terenu!

Objavljeno: 15.05.24 u 21:34

Nesvakidašnje

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su Partizan od 19.30 u okviru druge utakmice finala ABA lige, a u poslednjoj deonici mogli smo da vidimo jednu nesvakidašnju situaciju.

Naime, U jednom duelu našli su se Džoel Bolomboj i Mateuš Ponitka, a prvotimac crno-belih je mahinalno u jednom momentu povukao šorts rivalskog igrača.

Sudija Miloš Koljenšić pokazao je da je to nesportska lična greška, a ostao je pri svojoj odluci i nakon što se konsultovao sa ostatkom trojke koju su činili Uroš Obrknežević i Damir Javor.

To se nije dopalo sportskom direktoru Partizana, Zoranu Saviću, kao ni Željku Obradoviću koji je burno negodovao kod sudija, a tom prilikom tražio i čelindž.

Sudije su odlučile da pregledaju snimak iz više uglova, odnosno su to učinili Koljenšić i Javor, dok je Obrknežević tada bio po strani i doneli su odluku da ipak dosude običan prekršaj. 

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter