4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen/X

ZORAN SAVIĆ U SUKOBU SA DELIJAMA: Nije više mogao da ćuti na uvrede, evo kako je reagovao! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.24 u 23:10

Svega je bilo na prve dve utakmice finala…

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su Partizan u drugoj utakmici plej-ofa ABA lige, i pobedili večitog rivala sa 80:73.

Pre same utakmice sportski direktor crno-belih Zoran Savić dočekan je pogrdnim pesmama i zvižducima. Na to je ostao nem, ali navijači u crveno-belom su uspeli da izmame njegovu reakciju, ali tokom same utakmice.

Naime, on je ustao i pogledao je nekoga pored terena, ko mu je verovatno uputio niz uvreda i ušao u neki verbalni konflikt sa njim na daljinu.

Pritom je pokazao rukom kao da ga zove da dođe da dati problem reše, nakon čega se nasmejao znajući da ništa od fizičkog konflikta neće biti.

34
21

4 Komentara

  1. Apsolutno mislim da treba da vrati.Konj je plemenita i moze reci lepa i graciozna zivotinja i koliko sam upoznat konj je veran,nije cinkara i nema obicaj da napada neduzne

    4
    2
    Odgovori
  2. Sramota sta je sve izgovorio za 20 sekundi! Ima li taj covek dece, kako ih vaspitava? Ne zaboravimo, on je sada SPORTSKI FUNKCIONER(ne verujrm da se previse mesa u svoj posao, vise koristi staru slavu da izbegne placanje obestecenja klubovima kojima otima igrace pod ugovorom) i treba da bude primer mladima koji gledaju kosarku. Takva kolicina uvreda u 20 sekundi… zalosno!!!

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter