5
Domaći fudbal
Bibars Natho, Albert Nađ

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 Play Off match between Partizan and Vojvodina Novi Sad at stadium FK Partizan (JNA) on May 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NATHO TOTALNO PODIVLJAO: Izraelac pretio, Nađ i klupa ga jedva smirili!

Objavljeno: 02.05.24 u 20:24

Bilo je burno u Humskoj na meču Partizana i Vojvodine

Incident koji se dogodio u 79. minutu meča između Partizana i Vojvodine izazvao je veliku pažnju, kada je igrač Partizana, Natho, izgubio kontrolu i morao biti smirivan od strane trenera Albert Nađa.

Rasprava među igračima eskalirala je do tačke kada su se čule Nathove izuzetno ljutite reči upućene članovima stručnog štaba Vojvodine i četvrtom sudiji.

Izvedite ga napolje. Odmah ga izvedite napolje, inače ću ga ubiti. Ubiću ga. Rekao je da podržavam to što Izrael ubija ljude, izvedite ga napolje – povikao je Natho u besu.

Nađ i Božidar Bandović, trener Vojvodine, odmah su intervenisali kako bi smirili situaciju i igrača, nakon čega je meč nastavljen.

Ovaj incident izazvao je različite reakcije i postao tema rasprave među navijačima i ljubiteljima fudbala nakon meča.

8
74

5 Komentara

  1. Bahato govedo će nekome reci sta da radi. Sto on nije izašao napolje.Samo kod nas stranac moze da prijeti nekome ubistvom,I da ne bude kažnjen!

    20
    3
    Odgovori
    • On je toliko postao bahat kao da je on neki Bog, ako ima i malo casti u onima koji se nazivaju grobarima trebali bi da ga negde sacekaju u mraku i objasne mu da ne moze tako da se ponasa.

      12
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter