Predrag Samardžiski

MEGA LEKS SVE JAČI: Bivši centar Partizana i Zvezde u timu Dejana Milojevića (FOTO)

Još jedan bivši igrač Mega Leksa se vratio u ovaj klub.

SAMARDŽISKI: Pobeda u Zadru je od velikog značaja

Najmlađi tim regionalnog takmičenja nastavio je sa dobrim igrama i pobedama u ABA ligi. Mega Leks je na teškom gostovanju u Zadru savladao domaći sastav sa 81:76 i tako upisao treći trijumf od starta sezone.

UTABANA STAZA: Bivši centar Zvezde i Partizana u Mega Leksu

Već je postalo uobičajeno da pored mladih igrača koji tek stasavaju za Mega Leks nastupaju i košarkaši kojima je karijera pri kraju ili bi trebalo da se vrati na pravi put.

PRAVO NA ZVEZDU: Samardžiski se vratio u ABA ligu

Nekadašnji košarkaš Partizana i Crvene zvezde Predrag Samardžiski igraće ponovo u ABA ligi pošto je potpisao ugovor sa MZT-om iz Skoplja.

Fiba presudila: Zvezda mora da plati Samardžiskom oko 170.000 evra

Crvena zvezda je izgubila spor sa Predragom Samardžiskim i moraće da isplate Makedoncu pozamašnu svotu novca plus godišnju kamatu i sudske troškove od 12.000 evra. Makedonski reprezentativac je u sezoni 2012/13. stigaou Crvenu zvezdu iz Lijetuvos ritasa, ali se nije proslavio. Korpulentni centar je na parketu imao минималан učinak, ali novac koji je trebao da … Continue reading Fiba presudila: Zvezda mora da plati Samardžiskom oko 170.000 evra

Makedonac ponovo u Turskoj

Bivši centar Crvene zvezde i reprezentativac Makedonije Predrag Samardžiski karijeru će nastaviti u Turskoj tačnije u klubu Mersin sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor. Rođeni Skopljanac je već igrao u Turskoj, ali za ekipu Olina, a internacionalnu karijeru gradio je još u Lijetuvos Ritasu, dok je u Srbiji pored Zvezde nastupao za FMP i Partizan.

Šta ćeš mi takav na terenu!

Vlada Vukoičić besneo na tajm autu zbog ponašanja makednosnkog centra

Samardžiski kažnjen sa 100.000 evra

Centar Crvene zvezde obavio neregularan transfer tokom 2011. godine

Samardžiski stigao u Beograd

Novo pojačanje Zvezde uskoro na parketu

Samardžiski u Zvezdi!

Beogradski crveno – beli pojačali se na poziciji centra