0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Fiba presudila: Zvezda mora da plati Samardžiskom oko 170.000 evra

Objavljeno: 13.05.14 u 10:39

Crvena zvezda je izgubila spor sa Predragom Samardžiskim i moraće da isplate Makedoncu pozamašnu svotu novca plus godišnju kamatu i sudske troškove od 12.000 evra.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Makedonski reprezentativac je u sezoni 2012/13. stigaou Crvenu zvezdu iz Lijetuvos ritasa, ali se nije proslavio.

Korpulentni centar je na parketu imao минималан učinak, ali novac koji je trebao da dobije u crveno-belom dresu nije mu isplaćen.

Makedonac je tužio Zvezdu na FIBA i dobio spor po kome klub mora da plati Samardžiskom 173.750 evra plus kamatu kao i sudske troškove od 12.000 evra na arbitraži naložila je FIBA.

Ono što je još zanimljivo, a iznosi FIBA je činjenica da su vodeći ljudi Crvene zvezde isplatili Predragu samo 10.000 evra, ruku na srce Makedonac je brzo dobio i otkaz, ali dogovoreni novac mu je morao biti isplaćen.

Iz Zvezde su mu ponudili da mu ipslate 103.750 evra u 12 mesečnih rata, što je Samardžiski odbio i odlučio da traži pravdu na FIBA, gde je BAT odlučio u korist korpulentnog centra.

hotsport.rs/tanjug

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter