0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi na ‘Enfildu’, ne i na stadionu ‘Rajko Mitić’

Objavljeno: 18.09.18 u 10:06

Nova sezona kreće u grupnoj fazi Lige šampiona, a brojni klubovi žele naredne sezone da se nađu u finalu u Madridu i favoriti su na potezu već od premijernih utakmica.

BARSELONA – PSV 2 – 4 GOLA (1.75)

Poznato je da Barsa ove sezone ima ambicije da se bori za trofej koji je tri godine za redom osvajao veliki rival Real i prvi na crti su Holanđani i očekuje se rutinska pobeda sa golovima.

GALATASARAJ – LOKOMOTIVA (M) 1 (1.70)

Oba tima se posle duže pauze vraćaju u ‘elitno’ takmičenje sa ciljem da osvoje što više bodova, a pošto igraju bolje na domaćoj sceni šampion Turske ima ulogu favorita da upiše pobedu.

LIVERPUL – PSŽ GG (1.50)

Derbi prve runde je na „Enfildu“ gde se očekuje predstava za uživanje sa obe strane i bar po gol snažnih ekipa, koji su svakako pretedenti da dođu do same završnice i imaju brojne asove u svojim redovima.

C. ZVEZDA – NAPOLI 0 – 2 GOLA (1.90)

Odbrana domaćina je odradila niz dobrih mečeva prethodne dve sezone u Evropi, a večeras su na velikom ispitu i izabranici trenera Vladana Milojevića su spremni za borbu sa sjajnom ekipom iz Italije.

Ukupna kvota na tiketu je 8.47.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter