0
Evroliga

OVAJ DEČKO JE NEVEROVATAN: Pogledajte Dončićevu trojku preko čitavog terena (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.17 u 23:05

Mladi slovenački reprezentativac iz dana u dan zadivljuje košarkaške zaljubljenike svojim mastorijama, a večeras nam je pružio još jednu od njih.

Tek mu je 18 godina a već toliko toga ima iza sebe. Ljudi se ponekad s pravom pitaju gde su limiti ovog momka, a izgleda da je za njega samo nebo granica.

Luka Dončić iz nedelje u nedelju oduševljava sportksu javnost svojim nestvarnim potezima, a i u večerašnjem meču protiv Barselone, u okviru 12. kola Evroliga, pružio nam je jedan magičan momenat.

Igrali su se poslednji trenuci poslednje četrvtine kada je slovenački tinajdžer primio loptu negde kod svog reketa, i kao iz katapulta je ispalio ka košu Katalonaca i doslovno „spalio“ mrežicu za prednost Madriđana od plus 16.

Mnogi već sada tvrde da imamo priliku da gledamo razvoj najboljeg evropskog košarkaša svih vremena, a vreme će reći hoće li on to i postati. Ono što za sad pokazuje govori u prilog tim tvrdnjama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter