0
Košarka
Luka Dončić

FOTO: Twitter/@dallasmavs

OTKRIVENA TAJNA DONČIĆEVE KONFERENCIJE: Evo kako je došlo do zvukova iz filmova za odrasle! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.24 u 10:12

Dončić se pokidao od smeha

Tokom konferencije za medije posle drugog meča plej-ofa između Dalas Maveriksa i Oklahome siti Tandera, Luku Dončića i prisutne novinare iznenadila je neobična situacija.

Naime, slovenačkog asa dočekali su zvuci iz filmova za odrasle koji su odjekivali salom, izazivajući iznenađenje među prisutnima.

Kako su preneli svetski mediji, do ovog bizarnog gafa došlo je kada je jedan od novinara pokušao da upali kameru kako bi snimio deo Dončićevog izlaganja.

Međutim, umesto toga, slučajno je pustio film za odrasle sa jakim zvukom, izazivajući iznenađenje i smeh među prisutnima.

Ova neobična situacija nije uspela da naruši koncentraciju Luki Dončiću i njegovom timu, s obzirom na to da su Dalas Maveriksi vodili sa 2:1 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije.

Na svom terenu su slavili pobedu nad Oklahom siti Tanderima rezultatom 105:101. Luka Dončić je još jednom briljirao, upisavši novi dabl-dabl učinak sa 22 poena i 15 skokova, što je dodatno doprinelo uspehu njegovog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter