0
Košarka
Dončić

FOTO: Dallas Mavericks/X

PREOKRET DALASA U TEKSASU: Dončić dabl-dablom vodio svoje Mavse do pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.24 u 08:15

Dončić je odigrao još jednu sjajnu utakmicu

Dalas Maveriksi su ostvarili važnu pobedu nad ekipom Oklahoma siti Tandera rezultatom 105:101 u trećem meču polufinala serije ZapadnekonferencijeNBA lige.

Domaći tim je do trijumfa predvodio sjajni Pi Džej Vašington, koji je postigao 27 poena, dok je Kajri Iring dodao 22 poena. Luka Dončić zabeležio je „dabč-dabl“ učinak sa 22 poena i 15 skokova.

Najefikasniji igrač na meču bio je Šej Gildžus-Aleksander, koji je sa 31 poenom pružio možda i jedan od najboljih individualnih nastupa u ovogodišnjem plej-ofu.

Iako su Maveriksi bolje počeli meč i imali osam poena prednosti, Tanderi nisu dozvolili domaćinu da se previše odmakne. U drugom periodu, gosti su čak preuzeli vođstvo, odlazeći na poluvreme sa minimalnom prednošću od 52:51.

Međutim, u drugom poluvremenu Dalas je uspeo da preokrene situaciju i koncentrisanom završnicom dođe do važne pobede koja ih približava plasmanu u finale konferencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter