0
Košarka
Nemanja Nedović

Nemanja Nedović (FOTO: Starsport)

JAKA PORUKA NEDOVIĆA: Delije će biti oduševljene ovim rečima pred sudar sa Partizanom!

Objavljeno: 12.05.24 u 09:34

Nedović se oglasio uoči finala ABA lige

Crvena zvezda i Partizan će se suočiti u prvoj utakmici finalne serije ABA lige u ponedeljak od 20:30 časova u hali Pionir. Ova odluka je izazvala brojne polemike u košarkaškoj javnosti, ali je na kraju potvrđeno da će se mečevi odigrati na terenu crveno-belih, gde je Crvena zvezda prošle sezone dva puta savladala Partizan u finalu.

Nemanja Nedović, košarkaš Crvene zvezde, istakao je da su se tokom cele sezone borili kako bi obezbedili prednost domaćeg terena u finalu. Izrazio je uzbuđenje zbog početka finalne serije i istakao da su svi svesni da će mečevi biti izuzetno teški, kako fizički, tako i mentalno. Nedović je naglasio važnost podrške navijača i izrazio nadu da će uz njihovu podršku uspeti da odbrane domaći teren.

Za ovo smo radili čitave sezone, da dođemo do ovog finala, da obezbedimo prednost domaćeg terena. Za dva dana nas očekuje prva utakmica, protiv dobro poznatog rivala. Svi znamo da će biti jako teška, i fizički, i sa mentalne strane, tako da moramo da budemo spremni, i nadam se da ćemo uz sjajnu podršku odbraniti taj domaći teren – rekao je Nedović.

Svi u klubu su želeli Pionir.

Mislim da svima treba da bude drago zbog toga. Svi smo se borili za to. Ovo je naša kuća, i pravi domaći teren, tako da, siguran sam da će biti puna hala, i nadam se da će navijanje biti fer i sportsko, jer ovakve utakmice zaslužuju da budu na najvećem mogućem nivou – zaključio je Nemanja Nedović.

Očekuje se da će prva utakmica biti uzbudljiva i da će navijači obe ekipe pružiti podršku na najvišem nivou, čime će upotpuniti atmosferu ovog velikog košarkaškog spektakla.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter