0
Evrokupovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VREMEPLOV: Džerard je još davno pokazao kako treba sa Olimpijakosom, može li i neko iz Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 22.07.17 u 23:53

Legendarni kapiten ‘crvenih’ je imao mnoštvo sjajnih partija u dresu Liverpula.

Ali kada je reč o onima u Ligi šampiona, u nekoliko najboljih se ubraja ova protiv Olimpijakosa iz sezone 2004/05.

Svedoci smo toga da kada je ovako brilijantno Stivi Dži igrao, Liverpul je pobeđivao. Od samog početka je Džerard pravio probleme odbrani Olimpijakosa, izuzetno ofanzivan je već u prvom poluvremenu nekoliko puta opasno gađao, a jednom čak i pogodio stativu.

U nastavku utakmice je jedini način igračim grčkog prvaka da zaustave Engleza bio da ga udare, kriterijum Manuela Mehita Gonzalesa je vremenom opao, a kako su u jednom napadu nekoliko puta grubo udarali rivali Džerarda, a Španac nije svirao faul jer je kapiten Liverpula uprkos tome imao loptu u posedu, čim je Stiven Džerard izgubio loptu, šutnuo je namerno čuvara po nogama i zaradio žuti karton.

A onda momenat u kojem je žalili zbog nove sudijske odlike cela planeta, izuzev navijača Olimpijakosa. Sa preko 20 metara je uhvatio Džerard odličan volej u padu, savladao čuvenog Nikopolidisa, ali je Mehito Gonzales poništio gol zbog prethodnog faula koji je napravio Baroš.

Ali ponovo se pokazalo da je fudbal nešto više od igre. U 86. minutu je pri vođstvu svoje ekipe od 2:1 Stiven Džerard postigao još lepši pogodak izvan kaznenog prostora za erupciju oduševljenja na ‘Enfildu’. Pre njega su strelci za Liverpul bili Sinama Pongol i Meilor šest minuta ranije, a Olimpijakos je poveo u 27. minutu preko legendarnog Rivalda.


(Izvor: YouTube/Anfield Legend)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter