3
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Uroš Đurđević o golu protiv Vojvodine

Objavljeno: 11.05.17 u 08:30

Mislim da je to moj najlepši gol u karijeri, čak lepši i od ‘makazica’. Mislio sam da ide preko gola, ali se najednom lopta spustila i ušla tamo tačno gde se spajaju prečka i stativa.

0
0

3 Komentara

  1. Decko nemas ti pojma! Tvoji golovi su slucajni i to se potvrdilo ove sezone u vise navrata. Ti 100%-tnu sansu nikada nisi pretvorio u gol i eto ti argumenat koji potvrdjuje to sto sam unapred naveo. Partizanu treba centarfor koji ce sanse pretvarati u golove i da ima takvog znatno vise bi postizao golova na utakmicama. Tvoji nemoguci promasaji su se vrteli svuda po svetu uz samo jeno pitanje: „da li je ovo moguce promasiti“?

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo URKE32, POGODILA te atmosfera i PESMA GROBARA i PUN HRAM kao nagrada za sav trud, krv i znoj koji ste tokom sezone PROLIVALI ZA SVETINJE u inat slugama zla, koji bi SVE to da omalovaze i unize po njihovom LIKU U OGLEDALU !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter