0
Američki fudbal

NFL: Drama okončana srećnim krajem – Batler ostaje u Nju Inglandu

Objavljeno: 04.05.17 u 13:34

Nju Ingland Pejtriotsi mogu da odahnu – Malkolm Batler će i naredne sezone igrati za ekipu iz Bostona.

Nakon što je, maltene odmah po okončanju prošle sezone i osvojenog prstena nakon preokreta protiv Atlanta Falkonsa, javnost iznenadila informacija da postoji mogućnost da junak 49. izdanja borbe za trofej Vinsa Lombardija (presekao pas Vilsona ka Loketu sa dve jarde od endzone u podlednjem minutu meča) napusti Foksbro, danas je to definitivno završeno.

Iako još uvek priče o Batlerovom odlasku u Nju Orleans Sejntse žive, teško je poverovati da će do trejda doći, pogotovo nakon što su Sejntsi izabrali Maršona Latimora u prvoj rundi ovogodišnjeg drafta.

Doduše, predsezona tek sledi, te ne bi trebalo isključiti mogućnost da neka ekipa, u slučaju povrede startnog kornerbeka, pozove Beličika i pita za usluge Batlera. Ali, ukoliko sve prođe kako se očekuje, Batler će, uz Stefona Gilmora, činiti tandem kornerbekova u Beličikovom timu na pohodu ka odbrani titule šampiona.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter