0
U pripremi

LIGA ŠAMPIONA: Grizman iz spornog penala doneo Atletiku prednost pred revanš! (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.17 u 22:41

Fudbaleri madridskog Atletika su na svom „Visente Kalderonu“ upisali minimalnu pobedu nad ekipom Lestera, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Od samog starta utakmice moglo se jasno videti u kom smeru će ići ova utakmica.

Lester je uglavnom bio skoncentrisan na odbranu svog gola i vrebao šansu da iz brze kontre ugrozi domaćina, koji ih je dobro pritisnuo u prvih dvadesetak minuta.

Atletiko je prvu ozbiljnu šansu imao već u četvrtom minutu utakmice, kada je Koke udarcem sa 20 metara uzdrmao stativu.

Madriđani su u tim trenucima usposavili totalnu kontrolu nad utakmicom i bilo je pitanje kada će uspeti da probiju zid ispred gola „Lisica“, a to se dogodilo u trenucima kada se činilo da su Englezi uspeli da dođu do daha.

Igrao se 28. minut utakmice kada je Grizman povukao jednu kontru i ušao u kazneni prostor rivala, gde ga je oborio Olbrajton. Sudija je u toj situaciji pokazao na belu tačku iako se činilo da je faul bio izvan šesnaesterca, a siguran egzekutor bio je upravo Grizman.

Izvor:Youtube/Dlemn Sport Z

Drugo poluvreme donelo je nešto bolju igru Lestera koji je uspeo i da zapreti u nekoliko navrata preko Vardija i Mareza. Ipak i u tim trenucima španski tim je imao više od igre i manje više sigurno kontrolisao dešavanja na terenu.

Ekipa Dijega Simeonea je do kraja rutinski sačuvala prednost i upisala mora se reći zasluženu pobedu na domaćem terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter