0
Ostali sportovi

POJAČANI U NOVE POBEDE: ORK Pančevo nastavlja juriš u viši rang

Objavljeno: 08.04.17 u 09:29

Dugo je trajala zimska pauza za ORK Pančevo, ali je i njoj došao kraj. Ovog vikenda pančevački rukometaši nastavljaju pohod ka Drugoj ligi utakmicom protiv RK Glogonj.

Rukomet u gradu na ‘Tamišu’ dobio je novu dimenziju pojavom ORK Pančevo. Klub koji je 15 godina bio ugašen, ponovo su pokrenuli mladi entuzijasti i zaljubljenici u ovu igru, a prvi znaci uspeha već su primetni.

U svojoj prvoj sezoni ‘plavo-beli’ beleže sjajne rezultate i posle prvog dela prvenstva drže prvo mesto sa bodom više u odnosu na RK Deliblato. Zato sada među mladim momcima još više provejava optimizam da mogu do ostvarenja cilja i plasmana u Drugu ligu.

Pripreme za odbranu naslova jesenjeg prvaka uveliko traju, još od druge polovine januara, a prolećnu premijeru i to pred domaćem publikom imaće u subotu uveče kada u Pančevo stiže RK Glogonj.

– Imamo probleme sa povredama, ali smo se pojačali tokom pauze i u drugi deo sezone ulazimo sa jednim ciljem, a to je osvajanje titule i plasman u viši rang. Zahvaljujemo se Gradu na podršci i shodno tome ćemo u drugoj polusezoni igrati u novoj opremi. Pozivamo sve ljubitelje sporta iz Pančeva da nam daju vetar u leđa i podrže nas u pohodu ka šampionskoj tituli – istakli su iz ORK Pančevo.

Priliku za to će imati već u subotu od 20 časova u Hali sportova na Strelištu, kada će Pančevci biti favoriti protiv gostiju iz Glogonja, a ulaz za sve posetioce biće besplatan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter