1
Ostali sportovi

FOTO: Facebook / ORK Pančevo

NIKAD NIJE KASNO ZA NOVI POČETAK: Entuzijazam pančevačkih rukometaša srušio sve prepreke!

Objavljeno: 22.11.16 u 22:30

Na početku rukometne sezone smo pisali o ponovo oformljenoj ekipi ORK Pančevo, koji za sada nastoji da data obećanja ispuni u rekordnom roku.

Priča ORK Pančevo počela je krajem jula ove godine, kada je grupa bivših rukometaša donela odluku da reaktivira ovaj već zaboravljeni klub i pokuša da obezbedi sve neophodne uslove kako bi počeo da se takmiči. U početku je bilo je veoma teško, ali momci su zacrtali cilj i na kraju uspeli.

U pomoc su pritekli pojedini privrednici iz Pančeva, koji su na ovaj način pokazali da sport nije ‘umro’ u gradu na Tamišu, te prepoznali zdravu ideju ove grupe momaka. Nedugo zatim u pomoć je pritekao Grad Pancevo, ali i superligaš Dinamo, pa je konačno sve došlo na svoje mesto. Tako da ni rezultati nisu izostali.

FOTO: Facebook / ORK Pančevo
FOTO: Facebook / ORK Pančevo

U prvom intervju momci su obećali da će se naredne sezone takmičiti u višem rangum a na polovini takmičenja možemo reći da su na jako dobrom putu. Bez ijednog poraza nalaze se na prvom mestu Trece lige ‘Juzni Banat’, i ako ovako nastave ostvarenje zacrtanog cilja nije daleko.

Ono sto raduje takođe je to, što je ORK Pancevo iz utakmice u utakmicu pratilo sve više navijača i postoji tendencija da će se takva praksa nastaviti i u prolećnom delu sezone.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Ekipa koja je osvojila jesenju titulu:

Jovanović, Zdravković, Živanović, Stojanović, Antić, Milanović M., Milanović G, Petkovski, Obradović, Gojković, Samardžić, Mutavdžić, Jeremić, Antanasijević, Dakić, Jovanov, Mitrušić. Trener Ćurčija.

[/stextbox]

FOTO: Facebook / ORK Pančevo
FOTO: Facebook / ORK Pančevo

– Planirani program rada u prvom delu sezone je ostvaren u potpunosti. Sam pogled na tabelu dovoljno govori o zelji i ambicijama ekipe ORK Pančeva koja je opravdala ulogu favorita i napravila odličnu uvertiru za drugi deo sezone – izjavio je Saša Jovanović, jedan od najiskusnijih u ekipi i ujedno predsednik Upravnog odbora kluba.

– Hteo bih da čestitam mojim momcima na dobrom izdanju u prvom delu sezone,  na maksimalnom zalaganju i ozbiljnosti koja nam mnogo znači u ostvarenju sna, a to je ulazak u Drugu ligu. Optimista sam, verujem u momke i nadam se najboljem – rekao je Jovanović, među igračima poznatiji kao ‘Beli’,

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter