0
The Best Of

VREMEPLOV: Kako je Serhio Ramos došao u Real? Dao mu je gol sa skoro 40 metara! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.17 u 23:59

Golčina Serhija Ramosa koja je zadivila Florentina Pereza i zbog čega je već na kraju te sezone Real ‘iskeširao’ 27 miliona evra.

Iako je već 12 godina bedem pred golom Reala iz Madrida i njegov je zaštitni znak, dobro je poznato da je Serhio Ramos dete Sevilje, gde je napravio prve fudbalske korake, ali i postao profesionalac 2003. godine.

U svojoj prvoj seniorskoj sezoni igrao je za Sevilju ‘B’, da bi već sledeće prešao u prvi tim i tamo ostavio velikog traga, ne samo na svojoj prirodnoj poziciji u defanzivi, već i u napadu.

Serhio Ramos Sevilja

To je posebno upamtio madridski Real koji je u sezoni 2004/2005 gostovao na stadionu ‘Ramon Sančez Pishuan’ i stradao je od udara desnice svoje buduće ikone.

Serhio Ramos, tada dugokosi defanzivac sa izrazito opasnim prekidom, šutirao je posle pomoćne igre iz slobodnog udarca sa gotovo 40 metara i uspeo da savlada takvu golmansku veličinu kakva je i danas Iker Kasiljas.

VREMEPLOV: Ceo ‘Kalderon’ je pozdravio poslednji gol Ronaldinja za Barsu – istinsko remek delo! (VIDEO)

Poslao je neodbranjiv projektil, pri čemu se lopta gotovo ni za centimetar nije zarotirala, već je od momenta šuta do ulaska u mrežu Reala letela bez ikakve rotacije.

Bio je to gol koji je izbacio Ramosa u fudbalsku orbitu, a već posle te sezone Real ga je kupio za 27 miliona evra i verovatno ga do kraja njegove karijere neće nikome dati.

Zanimljivo je i to da se prvi u pokušaju bloka ovog udarca Ramosa nalazio slavni Zinedin Zidan, koji mu je danas trener u ‘kraljevskom klubu’.

(Izvor: youtube / Bader O.)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter