0
The Best Of

DVOBOJ DVA TEMPERAMENTA: Miha je uvek bio ‘tvrd’, ali je dobio po glavi od Ibrahimovića (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.17 u 23:58

Priča o dvojici možda najkontroverznijih fudbalera u Italiji poslednjih 17 godina i kako su se međusobno ‘zakačili’.

Bio je to derbi Serije A između Juventusa i Intera. Vodili su se tada žestoki dvoboji tada dve najjače ekipe u Italiji, a posebno je bio zanimljiv duel napadača ‘stare dame’, tada mlađanog’, Zlatana Ibrahimovića i iskusnog vuka u defanzivi ‘neroazura’ Siniše Mihajlovića. U jednom od žestokih dvoboja dva fudbalera su se vukla i udarala sve dok nisu pala na zemlju. Tada je Šveđanin pokazao svoj prgav karakter i prvo je Srbina udario kolenom, a potom i glavom u glavu. Naravno, i naš as je pao kao iz karabina pogođen.

Kasnije se odnos dvojice fudbalera promenio za 180 stepeni. Naime, posle eliminacije Juventusa iz Serije A zbog nameštanja utakmica, Inter je doveo Ibrahimovića, te su on i Siniša branili iste boje. Postali su veliki prijatelji, skoro pa nerazdvojni. Danas vedeta Mančestera je igrala na oproštajnoj utakmici Siniše Mihajlovića u Novom Sadu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter