0
The Best Of

FOTO: STARSPORT

FOTO-UBOD: Predrag Rajković ima poruku za Dejana Radonjića (FOTO)

Objavljeno: 21.01.17 u 16:11

Crvena zvezda je u dvorani u Tel Avivu imala podršku malog broja navijača, a jedan od njih bio je bivši golman crveno-belih Predrag Rajković, iako se on svrstao među neutralne.

Naravno, nije mu bilo lako, sa jedne strane klub za koji navija od malih nogu, sa druge tim u kome danas igra. Bilo je teško Predragu Rajkoviću da se odluči za koga da navija, te je odlučio da bude neutralan.

– Uh, baš mi je bilo teško. Prosto nisam mogao da se opredelim za koga da navijam pa sam odlučio da budem neutralan. Ipak je Makabi moj sadašnji klub, a poznato je i koliko mi Zvezda znači. Volim košarku, pratim Zvezdu i putem televizije. Igraju sjajno kao tim i verujem da će proći u Top 8 – istakao je Predrag Rajković za ‘Blic‘.

Ipak, srpski golman je iskoristio priliku da posle meča obiđe svlačionicu Crvene zvezde i slika se sa igračima. Najbolji komentar dobio je trener – ‘čudotovrac’ Dejan Radonjić.

 

Pre svega gospodin veliki 🏀🙌🏻🙌🏻🙌🏻🏀 #radonjizam

A photo posted by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter