0
The Best Of

FOTO: YouTube

VREMEPLOV: Mesi je jedan od najboljih tehničara sveta. a kako ne bi bio kada je rastao na ovakvim terenima (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.16 u 23:59

Vremeplov nas vraća u nama strašnu za sećanje 1999. godinu kada je danas najbolji fudbaler planete pravio svoje prve fudbalske korake i nagovestio današnju slavu.

Lionel Mesi je rođen 24. juna 1987. godine u Rosariju. Fudbalom je počeo da se bavi sa šest godina, a 1994. godine kada je pristupio svom omiljenom klubu Njuelsu za koji i dan danas navija. Igrajući za mlađe kategorije ovo kluba postigao je 500 golova i postao deo ‘mašine’ generacije ’87’. Za Njuels nije odigrao nijedan seniorski meč, jer je sa samo 14 godina prešao okean i našao se u gigantu – Barseloni. Danas je najbolji fudbaler planete, za ‘Blaugranu’ je postigao 321 gol na 358 utakmica. Jedan je od najboljih tehničara u istoriji fudbala, a mnogi kažu kako i ne bi kada je počeo na ovakvim terenima.

(Izvor: YouTube/Goal)

Reč je o utakmici mlađih kategorija u kojoj je Njuels posle velikog preokreta savladao El Torito 3:2, iako je gubio sa 2:0. Jedan gol postigao je tada 12-godišnji Mesi, ali je danas kapiten Argentine bio glavni kreator svih napada crno-crvenih. Tako da danas padaju u vodu priče naših trenera da su nam deca loša jer je infrastruktura očajna…

VREMEPLOV: Kako su legendarni ‘Ševa’ i Rebrov masakrirali Barsu na Kamp Nou (VIDEO)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter