0
Američki fudbal

NFL: Pekersi rekli ‘Zbogom’ plej ofu, Sijetl prejak za Iglse, Dalas nastavlja da dominira (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.16 u 12:40

Odigran je najveći broj mečeva 11. nedelje NFL šampionata, nakon kog su mnoge stvari dosta jasnije.

 

Tim Dalasa je po prvi put u istoriji kluba zabeležio devet vezanih pobeda, i sa 9-1 nalazi se na prvom mestu NFC divizije. Ove nedelje, Kauboji su bili bolji od Baltimora 27:17, a Ezekel Eliot i Dak Preskot pokazuju ozbiljnu kandidaturu za najviši plasman.

Ipak, trebalo bi sačekati sa definitivnim proglašenjem Kauboja za kandidata za Superbol, pošto još uvek nije poznato da li će i koliko liga suspendovati Eliota zbog nasilja u porodici.

(Youtube/NFL)

Sijetl Sihoksi su na svom terenu zabeležili reklo bi se jednu od najbitnijih pobeda ove sezone. Pala je Filadelfija 26:15, uprkos više nego dobroj partiji Karsona Venca. Ipak, gluposti Nelsona Agolora (prvo nepravilno postavljanje zbog kog je poništen tačdaun Zeka Erca, a potom i ispuštena lopta u situaciji kada je praktično ostao sam i mogao lako da poentira) koštale su Iglse trijumfa koji ih je znatno udaljio od plasmana u plej of. 

(Youtube/NFL)

Sijetl je, sa druge strane, fenomenalno predvodio Rasel Vilson, i definitivno pokazao da se Sihoksi polako ali sigurno vraćaju u prepoznatljivu formu. Trenutno imaju skor 7-2-1, a kako Arizona zaostaje čak tri pobede, reklo bi se da Sihoksi imaju šansu da već za dve nedelje obezbede plasman u doigravanje.

(Youtube/NFL)

U meču koji je odigran od 2:30 po našem vremenu, očajni Grin Bej stigao je do četvrtog poraza u nizu protiv Vašingtona.

Kako ih u narednih pet nedelja očekuju put u Filadelfiju (Iglsi nemaju poraz pred svojim navijačima), mečevi sa Hjustonom i Sijetlom (obe vrhunske odbrane) na Lembo Fildu, te divizijski okršaji protiv Čikaga, Minesote i Detroita, reklo bi se da će ovaj plej of proći bez „Sireva“ iz Vinskonsina.

(Youtube/NFL)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NFL, 11. nedelja

Rezultati

Karolina – Nju Orleans 23:20
Sinsinati – Bafalo 12:16
Klivlend – Pitsburg 9:24
Dalas – Baltimor 27:17
Detroit – Džeksonvil 26:19
Indijanapolis – Tenesi 24:17
Kanzas Siti – Tampa Bej 17:19
Minesota – Arizona 30:24
Njujork Džajants – Čikago 22:16
Los Anđeles – Majami 10:14
San Francisko – Nju Ingland 17:30
Vašington – Grin Bej 42:24

Utorak
2:30 Oukland – Hjuston

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter