2
Ostali sportovi

HK PARTIZAN: Nema nikakve fuzije sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 05.07.16 u 19:06

Posle vesti da bi hokejaški klubovi Crvena zvezda i Partizan mogli da se fuzijonišu u ekipu Beograda, oglasili su se crno-beli.

Oni su na svojoj Fejsbuk stranici negirali fuziju sa „večitim rivalom“ i objasnili ko će činiti novi klub Beograd. Saopštenje prenosimo u celosti.

I TO JE MOGUĆE: Zvezda i Partizan se ujedinili i napravili novi klub!

– HK Beograd će biti zaseban klub koji će voditi naš Savez. Za klub će igrati skoro svi naši reprezentativci, igrači koji igraju za Partizan, Crvenu zvezdu, NS Stars i igrači iz inostranstva) pojačani nekolicinom inostranih igrača i trenerom, verovatno iz Rusije. Dakle, pošto će to biti zaseban klub za sebe, Partizan i Crvena zvezda se neće fuzionisati, već će nastaviti da se takmiče kao zasebni klubovi u ligi. Postoji plan da se svi naši igrači koji će igrati za HK Beograd pred početak plej-ofa domaćeg prvenstva vrate u HK Partizan kada kreće borba za titulu. Možda se ovo mnogim Partizanovcima neće svideti, ali je ovo jedan odličan projekat za poboljšanje hokeja u Srbiji koji je na jako lošem nivou i koji itekako može uticati na jačanje nacionalne selekcije – piše na Fejsbuk stranici Partizana.

Evo i spiska igrača koji bi igrali za novi klub Beograd u regionalnoj Mol ligi.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

GOLMANI: Arsenije Ranković, Petar Spenaović, Jug Mitić (Crvena zvezda), Jovan Feher (Budimpešta).

ODBRANA: Pavle Podunavac (Budimpešta), Marko Brkušanin, Dragan Komazec, Aleksa Luković, Stefan Đuričić (Partizan), Ivan Anić, Uglješa Novaković, Dominik Crnogorac, Filip Pajević, Miloš Nikolić, Vladimir Živić (Crvena zvezda).

NAPAD: Dimitrije Filipović, Srđan Ristić, Nenad Raković, Boban Čuković, Đorđe Terzić, Lazar Novaković (Partizan), Nikola Kerezović, David Šefić, Luka Vukićević, Pavel Popravka, Sabadoš Robert, Uroš Bjelogrlić, Petar Novaković, Andrej Cvik, Dimitri Makelov (Crvena zvezda), Relja Radosavljević, Siniša Pajić (NS Stars), Marko Đumić (Budimpešta), Nemanja Vučurević (Eispiraten), Ivan Glavonjić (Daugavpils).

[/stextbox]

0
0

2 Komentara

  1. A da su kojim slucajem u pitanju „kockasti“ ili oni sto nose „bele kapice“ pohrlili bi ka njima i to sve “ petama u dupe“!? E Srbijo medju sljivama…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter