Sajt Nova Energija predstavio je Top 10 fitnes blogera koji će vam pomoći da sredite svoj izgled pred leto koje dolazi.

Oni vam predstavljaju svoj način vežbanja, ishrane i ostale savete kroz koje održavate balans tela i uma.


1. DIANA MORIĆ

Diana je svetski šampion u borilačkim veštinama sambo i džudo. Njene fotografije, pomoću kojih sve više mladih devojaka uspeva da ostane fit, prati čak 99.700 osoba. Proverite zbog čega je to tako.

 

🍀🍀🍀

A photo posted by DIANA MORIC (@diannafitness) on

2. JASMINA ALEKSANDROV

Jasminu, takođe, prati mnogo ljudi. Ona je fitnes trener, ambasador brenda Reebok, Samsung i vlasnica bloga Urban Fitness. Ispratite i njen aktivan život i način ostajanja u dobroj formi.

 

When the lights go down ✖✌ #urbanfitnessfox #jasminaaleksandrov #ufhangar

A photo posted by Jasmina Aleksandrov (@jasminaaleksandrov) on

3. BASE BODY BABES

Jedne od najpopularnijih fitness blogera na svetu su rođene sestre, vlasnice bloga Base Body Babes. One nam dolaze iz Australije i misija im je da žene širom sveta budu inspirisane njihovim načinom života kako bi i one ostale mentalno i fizički zdrave.

4. ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ

Još jedna devojka iz Srbije čiji rad prati veliki broj ljudi. Ona je fitnes model i nutricionista. Svojim fotografijama će vam pokazati i svoju seksi stranu, možda je baš zbog toga omiljena među muškom publikom.

5. FITT.RS

Vlasnica ovog profila je Nada, dilomirani ekonomista, fitnes trener i igrač sportskog plesa. Njen profil će vam biti od velike koristi za pravilan način ishrane, kao i za ideje pomoću kojih ćete odlično iskoristiti prirodu i sticanje kondicije na svežem vazduhu.

6. NATAŠA VUKOJE

Nataša Vukoje je ljubitelj joge i okrenuta je više mentalnom i psihičkom zdravlju. I njen profil vam pruža mnoštvo saveta i jednu umirujuću notu, obavezno je zapratite.

7. NEVENA KOMAZEC

Nevena Komazec je lični trener i fitnes instruktor. Pogledajte i njene savete pomoću kojih ćete izgraditi ovakvo telo, a takođe i na njenom profilu bacite pogled na simboličnu tortu koju je dobila za rođendan.

8. KATARINA PERUNIČIĆ

Katarina Peruničić je mlada devojka iz Zrenjanina koja od nedavno vodi svoj fitness blog. Ona je fitness, fashion i lifestyle bloger – sveobuhvatno, stoga, devojke, zapratite je.

9. ĐORĐE KOLUNDŽIJA

Đorđe je dugogodišnji fitnes trener. Na njegovom profilu videćete mnoštvo mlađih i starijih devojaka koje on trenira i pomoću čijih saveta one stiču željeni izgled. Na fotografiji iznad vidite da se ne morate odreći Interneta čak ni za vreme treninga.

 

Dozvoljeno je kucanje poruka za vreme treninga ali samo ovako!💪🏻

A photo posted by Đorđe Kolundžija (@djordjekolundzija) on

10. DALIBOR PETRINIĆ

I za kraj jedan sjajan muški fitnes trener, Dalibor Petrinić. Pogledajte njegov način ishrane i života. Slažemo se sa njim – more je sve što nam treba za relaksaciju i mir.

 

All I need… #lifestyle #coach #trainer #mind #body #spirit #beach #sun #sand #happiness #mindset #money #tenerife #healthvacation

A photo posted by Dalibor Petrinic (@daliborpetrinic) on