0
Boks

FOTO: Instagram/sergeykovalev

BOKS: ‘Razarač’ u svom elementu (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.16 u 18:26

Sergej Kovaljev odbranio je ujedinjene titule šampiona sveta poluteške kategorije u verzijama WBO, WBA i IBF. Kontroverzni bokser iz Rusije zadržao je šampionski pojas trijumfom nad Žanom Paskalom u Montrealu. Do pobede je došao prekidom borbe pre početka osme runde. Paskalov trener rešio je da zaustavi meč, jer njegov pulen praktično više nije mogao da stoji na nogama od posle nekoliko serija snažnih udaraca Kovaljeva.

– Bio je ovo isuviše lagan meč za mene. Povredio sam levu ruku od siline udaraca. Slomio sam mu nos. Ne volim ga i zato sam ga kaznio, rekao je popularni „Razarač“ nakon borbe.

Kovaljev bi do kraja godine trebalo da se sastane sa bivšim svetskim šampionom u supersrednjoj kategoriji Andre Vordom. Međutim, pre toga borac iz Rusije želi da ujedini sve četiri titule tako što bi ukrstio rukavice sa WBC prvakom Adonisom Stivensonom, koga je nazvao kukavicom.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter